10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSuedia: Atac armat într-un restaurant din Goteborg, mai mulți morți

Suedia: Atac armat într-un restaurant din Goteborg, mai mulți morți

Cel puţin două persoane au fost ucise şi alte opt au fost rănite grav, aseară, într-un atac armat care a avut loc într-un  restaurant din cartierul Biskopsgaarden situat la periferia orașului Göteborg, potrivit news.com.au. Atacatorii au intrat în restaurantul unde mai multe persoane urmăreau un meci de fotbal.

Autoritățile nu au oferit nici o informație în legătură cu suspecții. O anchetă este în curs de desfășurare. Pentru moment, poliția nu a putut confirma numărul victimelor.

Potrivit Dagens Nyheter, un jurnal din Stockholm, la locul incidentului au fost trimise cel puțin zece ambulanțe. Cel puțin opt persoane au fost internate în spital.

Un martor citat de cotidianul Aftonbladet a povestit că două persoane înarmate cu puști Kalașnikov au pătruns în restaurant și au deschis focul. Alarma a fost dată la ora locală 22.23 (21.23 GMT). Poliția suspectează că incidentul a fost provocat de grupuri rivale de infractori, în măsura în care aceștia și-au făcut simțită prezența în cartierul respectiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS