14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Restricţii de circulaţie pe DN 6 la ieşirea din localitatea Gura Văii

Mehedinţi: Restricţii de circulaţie pe DN 6 la ieşirea din localitatea Gura Văii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

Până în data de 13 martie 2015, pe DN6, în judeţul Mehedinţi, la ieşirea din localitatea Gura Văii către Orşova, la kilometrul 349+820 de metri, zilnic, în intervalul orar 12.50 – 15.50, pe timpul efectuării unor lucrări la reţeaua de transport a energiei electrice, traficul rutier va fi oprit în două reprize de aproximativ 10 minute.

În județul Timiș, pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 2+790 și 3+289 de metri, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza unor alunecări de teren care au afectat, anul trecut, corpul drumului. În momentul în care vor începe lucrările de consolidare, segmentul de drum va fi închis. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este  DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.

Rute ocolitoare pentru traficul greu:
– DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;
– DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS