Acasă Actualitate Vâlcea: Trei bărbați, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc

Vâlcea: Trei bărbați, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc

-

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracţională a trei bărbaţi, bănuiţi de trafic de droguri de risc. Unul dintre aceștia a fost arestat preventiv.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea cercetează mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Astfel, în noaptea de 18 spre 19 februarie, poliţiştii de Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea au oprit în trafic, pe D.N.7, un autovehicul în care se aflau trei bărbaţi de 25, 28, respectiv 30 de ani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului şi asupra celor trei persoane, au fost depistate 3 pungi din material plastic şi 3 pacheţele din folie de aluminiu, ce conţineau aproximativ 105 grame de cannabis. De asemenea, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul unuia dintre bărbaţi, în municipiul Râmnicu Vâlcea, unde a fost depistat un aparat folosit la mărunţirea cannabisului, precum şi 0,85 grame de cocaină. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost reţinut, iar ulterior a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.