Acasă Actualitate CFR: Două bilete de tren la preț de unul, pe 24 februarie

CFR: Două bilete de tren la preț de unul, pe 24 februarie

-

Românii pot călători cu trenul, pe 24 februarie, de Dragobete, din București spre Valea Prahovei sau Constanța plătind cu 50% mai puțin prin oferta pentru călătorie în doi, informează Agerpres.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stații și agenții de voiaj CFR.

Oferta se acordă în limita locurilor disponibile, la trenurile IR 1631 București Nord (07.00) – Brașov (09.40), IR 1538 Brașov (20.38) – București Nord (23.18), IR 1581 București Nord (07.30) – Constanța (09.30), IR 1588 Constanța (19.00) – București Nord (21.01). Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât și la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului de 4 lei se achită integral.

 

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.