17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSzobi Cseh, înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Szobi Cseh, înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Fostul mare cascador Szobi Cseh va fi înmormântat astăzi, la ora 15.00, la Cimitirul Bellu din Capitală. Cei care l-au iubit şi l-au apreciat pe Szobi Cseh au putut să-i aducă un ultim omagiu la capela cimitirul, începând de ieri, de la ora 14.00, Sute de persoane au trecut pe la catafalcul marelui cascador. .

Szobi Cseh a murit vineri, în jurul orei 3 dimineaţa, la Spitalul Fundeni, după ce a pierdut lupta cu cancerul. În anul 2012, celebrul cascador a aflat că suferă de mielom multiplu, adică o formă de boală malignă a măduvei oaselor. În luna iunie a anului trecut, cascadorul a fost internat la Spitalul Fundeni, din pricina unor complicaţii ale bolii de care suferea.

Szobi Cseh a colaborat la realizarea a peste 150 de filme artistice de lungmetraj sau TV, dintre care 25 de producții străine și coproducții (Germania, Franța, SUA etc), realizând concepția și regia secvențelor de acțiune-lupte, conceperea și/sau execuția cascadelor, coordonarea cascadorilor, interpretarea unor roluri memorabile de film.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS