14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsiliul Național al PSD are loc mâine la Craiova

Consiliul Național al PSD are loc mâine la Craiova

Consiliul Național al PSD, cel mai important eveniment politic din ultimii 20 de ani care a avut loc în județul Dolj, va avea loc mâine la Sala Polivalentă din Craiova.
Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a declarat că evenimentul este unul onorant pentru Organizația Județeană a PSD Dolj, cu atât mai mult cu cât este primul Consiliul Național al PSD care este organizat în afara municipiului București.
„Am mai spus-o și cu alte ocazii, o spun încă odată că acesta este de departe cel mai important eveniment politic care a avut loc în județul Dolj în ultimii 20 de ani. Acest lucru ne onorează și arată locul pe care PSD Dolj îl ocupă în cadrul partidului. Vor veni cele mai importante 5.000 de persoane din România la Craiova, premierul și președintele PSD, Victor Ponta, miniștrii și personalități. Așa cum spuneam, asta arată că președintele Victor Ponta, Guvernul României, conducerea naţională a PSD se uită cu ochi buni la Craiova. Am muncit pentru acest lucru, am adus cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare în coșul partidului și acest eveniment a venit ca o răsplată a acestui rezultat. Miza alegerilor prezidențiale este uriaşă şi o tratăm cu foarte multă responsabilitate, de aceea am convocat Consiliul Național pentru a desemna candidatul la președinție, și suntem siguri că PSD cu Victor Ponta va ieși învingător la finalul acestei curse”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Președintele PSD Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu, a spus că președintele PSD, Victor Ponta, se ține de promisiunea făcută în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, când a declarat că își va lansa candidatura din capitala Olteniei dacă se va situa pe primul loc la municipii.
„Este pentru prima dată când un candidat al PSD își anunță candidatura în alt oraș decât București, și pentru noi este o onoare deosebită. Președintele Victor Ponta a promis în campania pentru alegerile europarlamentare că dacă municipiul Craiova va fi pe primul loc între municipii își va lansa candidatura la președinție de la Craiova și se ține de cuvânt. Este un semn de respect pentru craioveni, care au votat într-un număr atât de mare PSD la alegerile europarlamentare. Suntem siguri că îi vom purta noroc și când va ajunge președinte al României Victor Ponta ne va purta în suflet ca pe un talisman”, a declarat președintele PSD Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS