20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate60 de tineri străini vin în România printr-un proiect AIESEC

60 de tineri străini vin în România printr-un proiect AIESEC

AIESEC derulează în perioada 20 iulie – 31 august 2014, proiectul internațional „Discover Romania Beyond Dracula”, pentru a le arăta străinilor România, dincolo de legenda lui Dracula.

Proiectul este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului şi își propune îmbunătățirea imaginii României la nivel internațional și național, în rândul populației tinere, prin promovarea culturii și patrimoniului național, dar și prin încurajarea voluntariatului în rândul tinerilor.
Astfel, timp de 7 săptămâni, 60 de tineri din 25 de țări vor veni în țara noastră pentru a explora frumusețile României, pentru a face cunoștință cu fascinanta cultură românească și pentru a-și face noi prieteni.
Pe toată perioada proiectului , tinerii care ne vor vizita ţara vor participa la foarte multe activităţi organizate de asociaţia de studenţi, precum: participarea la traininguri, vizitarea multor oraşe, sate sau zone turistice din România, realizarea de materiale de presă, promovarea voluntariatului.

Finalul proiectului va fi marcat de evenimene în cadrul cărora tinerii străini vor povesti experienţele trăite în România, odată cu acest proiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS