Acasă Actualitate 60 de tineri străini vin în România printr-un proiect AIESEC

60 de tineri străini vin în România printr-un proiect AIESEC

-

AIESEC derulează în perioada 20 iulie – 31 august 2014, proiectul internațional „Discover Romania Beyond Dracula”, pentru a le arăta străinilor România, dincolo de legenda lui Dracula.

Proiectul este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului şi își propune îmbunătățirea imaginii României la nivel internațional și național, în rândul populației tinere, prin promovarea culturii și patrimoniului național, dar și prin încurajarea voluntariatului în rândul tinerilor.
Astfel, timp de 7 săptămâni, 60 de tineri din 25 de țări vor veni în țara noastră pentru a explora frumusețile României, pentru a face cunoștință cu fascinanta cultură românească și pentru a-și face noi prieteni.
Pe toată perioada proiectului , tinerii care ne vor vizita ţara vor participa la foarte multe activităţi organizate de asociaţia de studenţi, precum: participarea la traininguri, vizitarea multor oraşe, sate sau zone turistice din România, realizarea de materiale de presă, promovarea voluntariatului.

Finalul proiectului va fi marcat de evenimene în cadrul cărora tinerii străini vor povesti experienţele trăite în România, odată cu acest proiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...

Foc de artificii cu măsuri sporite de siguranţă

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Olt vor efectua, în perioada 18 noiembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, acţiuni şi controale,...