Acasă Actualitate Brazilia: Proteste la Sao Paolo, cu câteva ore înainte de startul Cupei...

Brazilia: Proteste la Sao Paolo, cu câteva ore înainte de startul Cupei Mondiale la fotbal

-

Zeci de manifestanți s-au adunat în această în apropierea unei stații de metrou din oraşul brazilian Sao Paolo, protestând față de cheltuirea a 11 miliarde de euro din fonduri publice pentru organizarea Cupei Mondiale la fotbal 2014, transmite b1.ro citând BBC News. Protestul are loc cu doar câteva ore înainte de ceremonia de deschiere a turneului final de fotbal, polițiștii apelând la gaze lacrimogene, gloanțe de cauciuc și grenade pentru a-i dispersa pe manifestanţi. Protestatarii şi-au anunţat intenţia de a bloca o importantă arteră care duce spre Stadionul Corinthians, unde va avea loc meciul de deschidere al Cupei Mondiale între Brazilia şi Croaţia, în prezenţa a 12 şefi de state.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.