19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNae Caranfil vine la Întâlnirile SpectActor

Nae Caranfil vine la Întâlnirile SpectActor

Regizorul de film Nae Caranfil este invitatul lunii mai, la Întâlnirile SpectActor, manifestare iniţiată în anul 2009 de Teatrul Național Craiova.
Întâlnirea cu publicul craiovean va avea loc duminică, 25 mai, de la ora 11.00, şi este prilejuită de vizionarea celui mai recent film al său, „Closer to the Moon“, a cărui premieră mondială a avut loc în deschiderea festivalul „Making Waves: New Romanian Cinema“ din New York, pe 29 noiembrie 2013. Proiecţia filmului va avea loc la cinematograful „Modern“, în parteneriat cu RADEF RomâniaFilm, iar după vizionare, Nae Caranfil va dialoga cu publicul prezent în sală. Moderatorul întâlnirii este scriitorul Nicolae Coande.
Filmul are o distribuție din care fac parte actori hollywoodieni de primă mână, în frunte cu Mark Strong și Vera Farmiga, dar şi reputaţi actori români.
În România, premiera peliculei a avut loc pe 7 martie 2014. Critica de specialitate, dar şi publicul larg, au primit cu superlative această nouă producţie, considerată una dintre cele mai importante ale cinematografiei româneşti din ultimele decenii.
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ sau de la casa de bilete a cinematografului „Modern“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS