10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCel mai mare târg de ONG-uri, la Craiova

Cel mai mare târg de ONG-uri, la Craiova

Craiovenii sunt aşteptaţi să participe pe 8 aprile 2014 la cel mai mare târg de ONG-uri organizat în județul Dolj, „ONGFEST Oltenia Altfel”. Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „ŞCOALA ALTFEL” şi se adresează în special elevilor școlilor și liceelor din județul Dolj.

„ONGFEST Oltenia Altfel” urmărește promovarea voluntariatului și a ONG-urilor din județul Dolj, dorindu-și totodată dezvoltarea de parteneriate între organizațiile prezente în cadrul târgului. Prin acest eveniment organizatorii îşi propun să ofere tinerilor din județul Dolj posibilitatea de a cunoște activitatea de voluntariat desfășurată de ONG-uri, precum și posibilitatea de a interacționa cu liderii mișcării de voluntariat din județul Dolj.

Înscrierile ONG-urilor în cadrul târgului se fac completând formularul: https://docs.google.co/form//17o12fJ__mjYXKkVtSFybf00deDy7m3owDj2JDPlO8/viewform până pe 26 martie pentru rezervarea unui stand în cadrul „ONGFEST Oltenia Altfel”.  Evenimentul va avea loc în Centrul Multifunctional Craiova între orele 10.00-15.00.

Târgul de ONG-uri este  organizat de către Organzația Salvați copiii Filiala Dolj, Inspectoratul Școlar Județean DOLJ, Asociația Schimbăm Împreună România, Uniunea Studenților din România (USR), Centrul Suport pentru Organizații Studențești din România, Casa de Cultură a Studenților Craiova, Centrul Multifunctional Craiova, Asociația EDULIFE și Asociația ”Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”.


Editor: Ionuț Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS