Acasă Actualitate Italia: O româncă a murit după ce avionul ultrauşor în care se...

Italia: O româncă a murit după ce avionul ultrauşor în care se afla s-a prăbuşit

-

O româncă în vârstă de 33 ani a murit ieri, după ce avionul ultrauşor pilotat de logodnicul ei albanez s-a prăbuşit în nordul Italiei, informează b1.ro citând Radio Gold. Avionul s-a prăbuşit ieri după-amiază, la periferia oraşului italian Alessandria, în regiunea Piemonte (nord). În avion se aflau românca Roxana Popovici, în vârstă de 33 de ani, şi logodnicul ei albanez Gravit Beqiri, în vârstă de 34 de ani. Femeia, care lucra ca menajeră, a murit pe loc în impactul avionului cu solul, în timp ce pilotul aparatului ultrauşor a fost rănit, aflându-se în stare gravă. Autorităţile italiene au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.