20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrima şedinţă a noului Guvern are loc în această seară

Prima şedinţă a noului Guvern are loc în această seară

Premierul Victor Ponta şi miniştrii care au depus jurământul la Palatul Cotroceni se întrunesc în această seară în prima şedinţă a noului Executiv, informează Agerpres.ro. Potrivit unor surse guvernamentale, în cadrul reuniunii s-ar putea discuta modificările programului politic pe care premierul a anunţat că îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului.

„Vreau să funcţionăm în această formulă stabilă până în 2016. Este foarte bine să fim la zi şi să individualizăm ceea ce a mai apărut importat pentru perioada următoare, în programul de guvernare. Mâine la ora 12 este şedinţa obişnuită”, a declarat în cadrul şedinţei Victor Ponta, citat de b1.ro. Primul ministru a anunţat că Guvernul va adopta şi transmite Parlamentului un program politic care va actualiza programul de guvernare, pentru care îşi va angaja răspunderea.

Noii miniştri şi cei cu portofolii noi din Cabinetul Victor Ponta III au depus astăzi, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţii, în faţa preşedintelui Traian Băsescu. La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezenţi premierul Victor Ponta, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, senatorul Cristian Dumitrescu, cel care asigură interimatul la şefia Senatului şi mai mulţi consilieri prezidenţiali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS