14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePutin şi iubita lui, Alina Kabayeva, s-au căsătorit?!

Putin şi iubita lui, Alina Kabayeva, s-au căsătorit?!

Zvonurile că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, de 61 de ani, a luat-o de nevastă pe iubita lui cu 31 de ani mai tânără au început din nou să circule, după ce Alina Kabayeva a arătat camerelor de filmat ceea ce pare a fi un inel de nuntă, conform Daily Mail.
În timp ce Putin se află, zilele acestea, la Soci pentru a-şi îndeplini atribuţiile de gazdă a Jocurilor Olimpice de Iarnă, fosta campioană la gimnastică Alina Kabayeva s-a aflat în oraşul Nizhnekamsk, unde a vizitat un centru sportiv pentru copii. Aici, camerele de luat vederi, au surprins-o pe tânăra de 30 de ani purtând ceea ce pare a fi un inel de nuntă.
De altfel, şi Putin a fost surprins purtând un inel de nuntă în timpul întâlnirii sale de săptămâna trecută cu ministrul Apărării din Egipt. Poza, în care Putin apărea cu un inel pe mână, a fost imediat dată jos de pe site-ul Kremlinului, administraţia prezidenţială afirmând că aceasta data de dinainte ca preşedintele să divorţeze de soţia lui, Lyudmila.
Zvonurile că Putini şi Kabayeva s-ar fi căsătorit au apărut pentru prima dată în septembrie 2013.
Dmitry Pesko, purtătorul de cuvânt al lui Putin, a dezminţit atunci această infromaţie, punând-o pe seama „plictiselii de pe internet”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS