20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIulia Ionescu, eleva dispărută a fost găsită

Iulia Ionescu, eleva dispărută a fost găsită

Iulia Ionescu, de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucureşti, conform Mediafax. Şeful de tren a spus că, în momentul în care a ajuns la fată cu controlul biletelor, a stat de vorbă cu ea după ce a recunoscut-o că ar fi adolescenta dispărută, moment în care fata a devenit agitată şi şi-a sunat mama, spunându-i că se întoarce acasă, la Bucureşti. Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a declarat că Iulia Ionescu s-a aflat în custodia Poliţiei şi a fost predată familiei.
Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a precizat că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni cât a fost dispărută. Totodată, ea a colaborat de la bun început cu poliţiştii care au identificat-o în tren, a arătat acesta, sâmbătă seară, într-o conferinţă.
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat că, în urma verificărilor făcute după găsirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor infirmă informaţia potrivit căreia fata ar fi fost la vreo mănăstire din judeţul Suceava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS