Acasă Actualitate Cristian Cioacă ar putea fi eliberat

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat

-

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti  au decis astăzi ca poliţistiul Cristian Cioacă, soţul Elodiei Ghinescu,  să fie judecat în libertate, conform România TV. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
„Am aflat şi eu semi-oficial despre această decizie. Poate fi o decizie definitivă. Nu este o decizie în favoarea lui, este decizia corectă, în raport cu dosarul. S-au dat informaţii trunchiate până acum, dar magistraţii au perspectiva reală asupra dosarului. Cu siguranţă procesul continuă în apel, aşteptăm rezultatele expertizelor criminalistice, iar sentinţa o vom afla la termenele următoare”, a declarat Cristina Radu, avocata lui Cristian Cioacă, pentru România Tv.
Cristian Cioacă se află în arest preventiv din 5 decembrie 2012, iar în 30 ianuarie 2013 a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, fiind transferat din arestul Politiei Capitalei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tomas Ryde: Am jucat fantastic în prima repriză

La finalul duelului cu Rusia, selecționerul Tomas Ryde a acuzat arbitrajul din repriza a doua. Totodată, acesta a exlicat prestaţia slabă a...

Băsescu: PSD nu își revine din șoc!

Traian Băsescu spune că PSD nu își revine din șocul alegerilor prezidențiale pentru că, deși a mărit salariile și pensiile, a pierdut...