Acasă Actualitate A crescut numărul dosarelor aflate în lucru la procurori

A crescut numărul dosarelor aflate în lucru la procurori

-

Procurorii gorjeni au avut mai multe dosare în lucru în 2013, faţă de anul anterior. Potrivit datelor din bilanţul pe anul trecut, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj şi Parchetele subordonate au avut înregistrate 13.595 de cauze (un plus de 9%). Situaţia privind cauzele soluţionate, pe unităţi, se prezintă astfel: Parchetul de pe lângă Tribunalul  Gorj şi unităţile subordonate – 392 de cauze, faţă de 394 în anul 2012; numărul de rechizitorii crescând considerabil (cu 25%), de la 36 în anul 2012, la 45 în 2013 şi reprezentând 11% din totalul soluţiilor. De asemenea, au fost emise 781 de rechizitorii, reprezentând 6% din totalul soluţiilor. Pe fiecare unitate de Parchet operativitatea se prezintă astfel: Parchetul Judeţean Gorj şi unităţile subordonate – operativitate de 73,8 % în soluţionarea lucrărilor, iar la dosare penale 56,5%. Operativitatea în soluţionarea dosarelor cu autor cunoscut a fost de 70,7%.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...