24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA accidentat un tânăr şi a fugit

A accidentat un tânăr şi a fugit

Un tânăr, de 29 de ani, din comuna doljeană Dioşti, şi-a pierdut viaţa în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 54A, după ce a fost lovit de o maşină al cărui şofer a fugit de la locul accidentului.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că, vineri noapte, la ora 2.27, poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 54A, în localitate, pe şosea se află căzut un bărbat care ar fi putut fi victima unui accident rutier. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul din Dăbuleni, unde a decedat din cauza leziunilor grave suferite în urma unui accident de circulaţie, după cum au stabilit medicii.
Ulterior, poliţiştii au constatat că bărbatul care a murit este Viorel Teodorescu, de 29 de ani, din comuna doljeană Dioşti, care mergea pe marginea drumului atunci când a fost lovit de un autovehicul. Cercetările în acest caz au fost coordonate de şeful Poliţiei Dăbuleni, iar, sâmbătă, oamenii legii au reuşit să-l identifice pe şoferul care a provocat accidentul mortal şi a fugit. Este vorba de Valentin Preduş, tot de 29 de ani, din oraşul Dăbuleni, care conducea un Opel Frontera înmatriculat în Bulgaria. Şoferul a declarat în faţa poliţiştilor doljeni că nu a observat că ar fi lovit pe cineva şi de aceea nu a oprit.
Oamenii legii au mai precizat că în acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS