19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMăsuri speciale pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei

Măsuri speciale pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei

În vederea fluidizării traficului rutier în perioada sărbătorilor de iarnă, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) împreună cu Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră anunţă participanţii la trafic că circulaţia autovehiculelor prin intersecţia DN1 km 125+700 cu bulevardul Ferdinand (Oraş Sinaia) se va desfăşura cu caracter temporar.
Pe relaţia DN 1, Ploieşti – Sinaia – Braşov, circulaţia se va desfăşura în regim prioritar, în vreme ce, pe relaţia Bulevardul Ferdinand – Predeal – Braşov, circulaţia autovehiculelor rutiere se va desfăşura în regim fără prioritate.
Semnalizarea rutieră necesară va fi realizată de către CNADNR S.A. prin intermediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS