17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCluj: Curse aeriene întârziate sau anulate din cauza ceţii

Cluj: Curse aeriene întârziate sau anulate din cauza ceţii

Mai multe zboruri programate să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul din Cluj- Napoca au fost afectate de ceaţă, informează b1.ro. Potrivit directorului operaţional al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, Iuliu Pop, pe lângă două curse aeriene care aveau întârzieri din cauza ceţii şi care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca de la Beauvais, respectiv Luton, există alte şase aeronave care vor înregistra întârzieri, vor fi deviate sau anulate. Astfel, cursa Wizz Air care trebuia să plece de la Cluj spre Dortmund la ora 12:25 a avut o întârziere de două ore, decolând la 14:30, cursa Lufthansa spre Munchen de la ora 13:00 a fost anulată, iar două curse Wizz Air spre Bergamo, respectiv Tel Aviv care trebuia să decoleze la orele 14:15, respectiv 16.00, înregistrează întârzieri de zeci de minute.

De asemenea, la sosire, cursa Lufthansa de la Munchen care trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 11:40 a fost redirecţionată la Sibiu, iar cea de la Dortmund, care urma să ajungă la 17:20, are o întârziere nespecificată.

Potrivit lui Pop, cursele de la Beauvais şi Luton, programate să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 11:40, respectiv 13:40 au înregistrat întârzieri de două ore, respectiv trei ore, din cauza ceţii de pe aeroportul clujean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS