11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi directori ai Hidroelectrica, revocaţi din funcţii

Doi directori ai Hidroelectrica, revocaţi din funcţii

Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica i-a revocat în şedinţa de astăzi pe Eugen Brădean şi pe Ovidiu Agliceru din funcţia de membri ai Directoratului companiei, potrivit unui comunicat al producătorului de energie citat de capital.ro. Eugen Brădean era directorul de furnizare al Hidroelectrica, iar Ovidiu Agliceru avea funcţia de director al Direcţiei Control Intern. Reprezentanţii companiei nu au precizat motivele pentru care acesta din urmă a fost revocat din funcţie.

„Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica SA, întrunit în şedinţa în dată de 24.10.2013, a aprobat în unanimitate propunerea domnului Av. Dr. Remus Borza, Preşedinte al Consiliului de Supraveghere, de revocare a domnilor Eugen Brădean şi Ovidiu Agliceru din funcţia de membri ai Directoratului Hidroelectrica SA. Totodată, Consiliul de Supraveghere va analiza, în şedinţa din data de 28.10.2013, activitatea celorlalţi trei membri ai Directoratului şi va hotărî dacă le va prelungi mandatul ce urmează să expire la 30 octombrie 2013”, se precizează în comunicat.

Tribunalul Bucureşti a emis astăzi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Ioan Mihăilă, membru în Consiliul de Supraveghere al SC Hidroelectrica SA şi consilier al ministrului delegat pentru Energie, acuzat de dare de mită, şi Eugen Brădean, director comercial al aceleiaşi societăţi şi membru al Directoratului, acuzat de complicitate la luare şi dare de mită.

În ceea ce îl priveşte pe Ioan Mihăilă, un comunicat al Departamentului pentru Energie anunţa aseară că acesta a fost eliberat din toate funcţiile deţinute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS