14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePP-DD Mehedinţi are conducere nouă

PP-DD Mehedinţi are conducere nouă

Partidul Poporului-Dan Diaconescu, filiala Mehedinţi, are de miercuri un nou preşedinte. În urma hotărârii Biroului Naţional de Coordonare al PP DD, din 16 iulie, Ion Mihart (foto) a fost numit în fruntea partidului lui Dan Diaconescu.
Mihart revine în fruntea partidului cu forţe noi şi îşi propune să consolideze partidul, să atragă toţi membrii de partea sa şi să nu mai fie neînţelegeri în organizaţie. De altfel, principala ţintă este creşterea în sondaje pentru alegerile din 2014.
„În urma hotărârii din 16 iulie a BN de Coordonare al PP DD, am fost numit preşedinte interimar al organizaţiei din Mehedinţi. Îi anunţ pe această cale pe toţi membrii partidului că vom creşte în sondaje şi că ne vom uni forţele să obţinem un rezultat bun la alegerile din 2014. Intenţionez să apropii toţi membrii partidului şi să atrag cât mai mulţi oameni alături de noi“, a declarat Ion Mihart, preşedintele interimar al PP DD Mehedinţi.
Preşedintele PP DD Mehedinţi a ţinut să anunţe că nici un membru nu va fi exclus din partid, toţi consilierii vor fi susţinuţi politic, iar fostul preşedinte Gheorghiţa Floari îşi va recâştiga postul de consilier judeţean.
„Vreau să ia sfârşit toate neînţelegerile şi scandalurile din partid, toţi membrii vor fi susţinuţi, iar consilierii care din diferite motive şi-au pierdut funcţiile le vor recâştiga. Nimeni nu va fi exclus“, a mai spus Ion Mihart.
Nici Vergil Alexe nu a fost scos din cărţi, acesta a fost numit prim-vicepreşedinte al filialei şi are aceeaşi misiune ca şi Mihart. PP DD Mehedinţi anunţă de pe acum că va veni cu candidaţi puternici la alegerile de anul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS