9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Star News

Puştiul lui Puştiu’ de la „Cronica Cârcotaşilor“ studiază în Anglia

Marian Stanciu alias Puştiu’ de la „Cronica Cârcotaşilor“ are de ce să fie mândru. Fiul său, Sebastian, studiază la o universitate din Anglia şi, deşi îi simte lipsa acasă, vedeta Prima TV se bucură enorm pentru reuşitele băiatului.
Sebi, cum îi spun apropiaţii, este pasionat de muzică şi a reuşit să facă din pasiunea sa un adevărat job, anul trecut semnând un contract pe trei ani cu casa de discuri Crossworld Records din Anglia. Şi pentru că îşi doreşte să se perfecţioneze în inginerie de sunet, a ales să studieze acest domeniu în Marea Britanie, la Universitatea de Vest din Londra.
„Şcoala se bazează pe foarte multă practică. Împreună cu alţi doi colegi, am lucrat la un proiect, un cover după Bob Marley. Suntem foarte mulţumiţi de ce a ieşit şi acum aşteptam notarea. Suntem sigurul grup care a trecut mai departe cu acest proiect. Ne aşteaptă un an destul de greu“, povesteşte Sebi.
Tânărul s-a adaptat repede în Regatul Unit, asta şi datorită faptului că locuieşte la o familie de români. Nu duce lipsa preparatelor tradiţionale româneşti şi nici a limbii materne. În plus, printre prietenii săi se numără şi doi tineri din România, care studiază la aceeaşi universitate. Cu toate astea, dorul de casă nu îi este străin. Familia şi prietenii îi lipsesc cel mai mult.
De curând, Sebi a venit în ţară, în vacanţă. După şapte luni în care nu s-au văzut, Puştiu’ şi fiul său au fost aproape de nedespărţit. Au fost la munte, au vizitat Salina Târgu Ocna, staţiunea Slănic Moldova, au gătit şi s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună. Juniorul şi-a însoţit tatăl inclusiv la filmările emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS