20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiercuri va fi anunţat numărul angajaţilor disponibilizaţi de la Oltchim

Miercuri va fi anunţat numărul angajaţilor disponibilizaţi de la Oltchim

Administratorul judiciar al societăţii Oltchim va anunţa miercuri numărul salariaţilor disponibilizaţi de pe platforma de la Râmnicu Vâlcea, iar pe parcursul zilei de astăzi va participa la o întâlnire solicitată de ministrul Economiei la care vor lua parte şi reprezentanţii sindicatelor, informează Agerpres.

„Vom prezenta numărul angajaţilor disponibilizaţi de la societatea Oltchim miercuri, deocamdată continuăm analizele. Astăzi (n.r.: luni) vom participa la o întâlnire solicitată de Ministerul Economiei pentru a discuta şi cu sindicatele”, a declarat avocatul Gheorghe Piperea.
Administratorul judiciar al Oltchim a adăugat că planul complet de restructurare şi de reorganizare a societăţii Oltchim cel mai probabil în perioada iunie – septembrie 2013, după soluţionarea contestaţiilor la tabelul de creanţe.

Administratorii judiciar ai Oltchim continuă negocierile cu traderii societăţii Oltchim şi cu băncile creditoare pentru obţinerea finanţării necesare pentru continuarea activităţii combinatului. Numărul vehiculat al angajaţilor Oltchim ce urmează să fie disponibilizaţi este estimat între 1.000 şi 1.300 salariaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS