9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Incendiu cu două victime pe strada Siretului

Craiova: Incendiu cu două victime pe strada Siretului

Un incendiu în urma căruia au fost rănite două persoane a izbucnit, ieri dimineaţă, la gospodăria cetăţeanului Dan P., din Craiova, situată pe strada Siretului, nr. 27. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul 1 Craiova cu trei autospeciale pentru stingere cu apă şi spumă şi un echipaj S.M.U.R.D.
La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la două construcţii din lemn acoperite cu carton bituminat pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp cu posibilitate de propagare la celelalte încăperi ale imobilului. În urma incendiului au rezultat două victime, Dan P., 44 ani, cu arsuri gradul II şi III pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, care a fost preluat de un echipaj S.A.J. Dolj şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova şi Magdalena P., 44 ani, cu arsuri gradul II pe faţa posterioară mâna dreaptă, care a fost asistată medical de ehipajul S.M.U.R.D., aceasta rămânând la locul intervenţiei.
Dan P. a fost transportat în cele din urmă cu un elicopter S.M.U.R.D la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile au ars două construcţii din lemn şi acoperişul acestora pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, materiale textile, acte de identitate, permis de conducere, carduri si acte bancare, acte asigurare şi parţial sume de bani (bancnote lei şi valută).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS