11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateANST pune la dispoziţia copiilor şi tinerilor peste 2800 de locuri în tabere pentru vacanţa de iarnă

ANST pune la dispoziţia copiilor şi tinerilor peste 2800 de locuri în tabere pentru vacanţa de iarnă

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST) pune la dispoziţia copiilor şi tinerilor pentru vacanţa de iarnă un număr de 2.873 locuri de cazare în cele 46 de centre de agrement proprii, au anunţat reprezentanţii instituţiei, informează NewsIn.

Taberele vor fi organizate între 22 decembrie şi 13 ianuarie în două sau trei serii, care nu includ şi perioada Revelionului, pentru care sunt oferite sejururi separate.
Tarifele pentru seriile de vacanţă care nu includ Revelionul sunt cuprinse între 35 şi 72 lei de persoană pe zi, în funcţie de destinaţia aleasă. Aceste tarife include cazarea şi masa. În unele centre se oferă doar cazare, la tarife cuprinse între 25 şi 36 lei. Totodată, în unele centre va fi organizată şi o masă festivă de Crăciun, tarifele la acestea fiind de 73 lei pe zi.
Pentru sejururile din perioada Revelionului, tarifele sunt cuprinse între 310 şi 599 lei pe persoană, incluzând cazarea, masa şi o cină festivă. În unele centre se oferă doar cazare, pentru tarife cuprinse între 70 şi 150 lei. Sunt disponibile şi oferte care include oar masa petrecerea de Revelion, fără cazare, la un tariff de 200 de lei.
Înscrierile se pot face la Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret din fiecare judeţ, iar pentru Bucureşti la Direcţia pentru Sport şi Tineret a municipiului Bucureşti.
Vacanţa de iarnă pentru elevi va avea loc între 22 decembrie 2012 şi 13 ianuarie 2013, potrivit structurii anului şcolar care a fost aprobată de Ministerul Educaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS