11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEchipa ISU Dolj, campioană naţională la fotbal

Echipa ISU Dolj, campioană naţională la fotbal

Echipa de fotbal a Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia”al Judeţului Dolj a câştigat, aseară, cu 4-1, Finala Campionatul de Fotbal al Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşurată pe stadionul Dinamo Bucureşti în compania echipei „cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş.

Echipa ISU Dolj şi-a adjudecat pentru a şasea oară consecutiv titlul de campioană la fotbal pe Minister, iar Cupa Ministerului Administraţiei şi Internelor la fotbal a fost trecută definitiv în vitrina clubului pentru a II-a oară consecutiv.
Clubul Sportiv Prometeu Craiova a fost angrenat în mai multe competiţii sportive, cea mai importantă din anul acesta fiind Finala Campionatului European de Fotbal al Pompierilor, ediţia aXI-a – 2012 unde echipa de fotbal a pompierilor români a câştigat trofeul. Echipa a fost compusă în majoritate din fotbaliştii echipei Prometeu Craiova.
Componenţa lotului a fost următoarea: Bogdan R., Petre B., Marin C., Stan C., Claudiu S., Alin B., Elvis E., Marius S., Ilie C., Cătălin C., Ionuţ G., Ionel V., Marius G., Mihai P., Robert D., George Ş., Alin L., Ionut R., Cosmin C., Relu D.. Antrenori: Şişoe Victor şi Dinu Mihai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS