9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Bărbat, prins la furat într-un complex comercial

Craiova: Bărbat, prins la furat într-un complex comercial

Un tânăr ce reuşise să sustragă o sumă de bani din incinta unui complex comercial din Craiova a fost prins de un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în timpul liber, astăzi, în jurul orei 12.20.

Având în vedere aspectele sesizate, jandarmii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că persoana în cauză, M. Ionel, 27 de ani, din loc. Vădastra, jud. Olt, cu antecedente penale, a profitat de neatenţia administratorului unei societăţi comerciale şi a reuşit să îi sustragă din borsetă suma de 183 lei, fiind oprit la scurt timp de subofiţer şi administratorul societăţii.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.J.J. Dolj unde i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Actele întocmite de jandarmi şi persoana în cauză au fost predate lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Craiova pentru continuarea cercetărilor, iar suma de bani sustrasă a fost restituită părţii vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS