20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu: Suntem în cea mai penibilă situaţie, organizatorii contestă referendumul

Băsescu: Suntem în cea mai penibilă situaţie, organizatorii contestă referendumul

Președintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat într-o conferință de presă că „suntem în cea mai penibilă situaţie, deoarece organizatorii contestă referendumul” susţinând totodată că ”toate poveştile cu Casa Naţională de Sănătate, cu Institutul de Statistică, cu evidenţa altor case, sunt diversiuni, atât ale Guvernului, cât şi ale lacheilor minciunii”, informează NewsIn.

”Deci, guvernul, în urma loviturii de stat, a organizat un referendum. La Autoritatea Electorală Centrală, Ministerul de Interne, singurul autorizat să transmită listele electorale, a precizat numărul de 18,3 milioane electori (…) Trebuie să recunoaştem că suntem exact în cea mai penibilă situaţie în care poate fi un guvern: organizează referendumul, dă cifra, se termină referendumul şi când vede că nu a ieşit cum trebuie, guvernul contestă propriul lui referendum”, a declarat Traian Băsescu într-o conferință de presă.
”Vreau să înţelegeţi foarte clar: toate poveştile cu Casa Naţională de Sănătate, cu Institutul de Statistică, cu evidenţa altor case, sunt diversiuni, atât ale guvernului, cât şi ale lacheilor minciunii, fie că sunt ei analişti sau ce or fi, pentru că singura autoritate recunoscută de lege ca fiind îndrituită să comunice cifrele electorale este Ministerul Administraţiei şi Internelor”, a mai spus el.
Președintele suspendat a mai afirmat că ”evidenţa populaţiei se află la Ministerul Administraţiei şi Internelor și bineînţeles, cu desfăşurările ei teritoriale la administraţiile locale”.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS