9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Muncii, Mariana Câmpeanu, înlocuită pentru o zi de copii

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, înlocuită pentru o zi de copii

Zeci de copii au participat, azi, la „Ziua porţilor deschise” la Ministerul Muncii, fiecare dintre ei fiind învestit „ministru al copiilor”, funcţie confirmată printr-o diplomă de onoare, informează NewsIn.

Din scaunul ministerial, toți copiii au propus proiecte legislative menite să le îmbunătățească viața.
Printre proiectele „legislative” propuse de cei mici se numără mărirea pensiilor, a salariilor și a alocaţiilor cu 40%, crearea unui post de ministru al tineretului care să lucreze în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi elevii în vârstă de peste 14 ani să aibă dreptul de a alege propriile cursuri în funcţie de specializarea pe care o urmează în viitor.
Evenimentul s-a încheiat cu o dezbatere la care a participat ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, secretarii de stat din cadrul Ministerului Muncii, Denisa Pătraşcu şi Georgeta Bratu, precum şi copiii prezenţi în minister cu această ocazie.
La „Ziua porţilor deschise” de la Ministerul Muncii au participat copii ai angajaţilor instituţiei, copiii din sistemul de protecţie a copilului precum şi copii de la şcoala nr.141 din Bucureşti din clasele I, a V-a şi a VII-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS