20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCăsătoriţi cu arma în mână

Căsătoriţi cu arma în mână

Un magazin de arme de foc propune clienţilor săi servicii de căsătorie. Fără flori sau muzică, doar cu arme şi ţinte de tras.
Oraşul Las Vegas din Statele Unite este cunoscut pentru ceremoniile sale de căsătorie destul de bizare. Potrivit site-ului Gentside.com, în prezent sunt posibile căsătoriile între persoane care iubesc armele de foc. Ca regulă generală, o nuntă reprezintă un moment important în viaţa oricărei persoane şi ne duce cu gândul la o ceremonie frumoasă. Însă acum, acest moment poate avea un sens literar, având în vedere magazinul de arme de foc din Las Vegas care oferă clienţilor servicii de celebrare a ceremoniei având ca temă de bază, evident, armele de foc şi tot ce este legat de ele.
Ceremonia de căsătorie este, cu siguranţă, unică în felul său. În loc de flori, în spatele mirilor sunt prezente manechine în care se trag focuri de armă, spre entuziasmul viitorului cuplu şi al invitaţilor. Pe de altă parte, în loc de muzica obişnuită care îi însoţeşte pe miri la ieşirea din magazinul-„biserică“, organizatorii ceremoniei trag focuri de arme cu gloanţe oarbe. Mirii sunt apoi invitaţi să tragă în ţinte, drept cadou de nuntă.
Foarte puţini clienţi sunt adepţii unei astfel de ceremonii, ei spunând că regretă că nu au avut ocazia să se căsătorească într-un astfel de magazin.
Conceptul vine de la directoarea magazinului, Emily Miller, care a intrat într-o zi în biroul patronului ei şi i-a spus: „Ce-ar fi să oficiem căsătorii în magazinul nostru?“. Costul unei ceremonii cu arma în mână este între 500 şi 700 de dolari, o sumă mică în comparaţie cu căsătoriile normale. Potrivit lui Miller, cuplurile care se căsătoresc în acest magazin de arme de foc nu consumă băuturi alcoolice, deoarece politica acestuia este lupta împotriva folosirii armelor în stare de ebrietate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS