9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu în Piaţa Centrală

Incendiu în Piaţa Centrală

http:http://www.youtube.com/watch?v=WobBcYo8Yjo
Restaurantul „Crinul de aur“ din Piața Centrală din Craiova, care aparține cântărețului de muzică populară Vasile Ciobanu, a luat foc ieri-dimineață, din cauza unui scurtcircuit. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma incendiului care a distrus o bună parte a etajului superior al clădirii. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că ieri-dimineaţă, la ora 10.40, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiului izbucnit la restaurantul aparţinând SC DĂDICA SRL, firmă administrată de Vasile Ciobanu.
La sosirea celor două echipaje de pompieri, flăcările cuprinseseră etajul restaurantului pe aproximativ 80 de metri pătraţi şi exista posibilitatea de a se extinde la restul clădirii. Elena Ciobanu, unul dintre reprezentanţii SC DĂDICA SRL, a explicat că atunci când a izbucnit incendiul nu se afla nici o persoană la etaj, dar şi că întreaga clădire este asigurată.
După ce au reuşit să stingă flăcările, pompierii au stabilit că acestea au izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric ce alimentează etajul superior al clădirii. În urma incendiului au ars aproximativ 80 de metri pătraţi de tâmplărie PVC, un calculator, două televizoare LCD, două aparate de aer condiţionat, mobilierul, covoarele şi alte materiale textile din camerele de la etajul clădirii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS