Acasă Actualitate Gorj: Patronul firmei Bugda, liber cu voia judecătorilor

Gorj: Patronul firmei Bugda, liber cu voia judecătorilor

-

Magistraţii gorjeni au decis în urmă cu puţin timp să nu emită mandat de arestare preventivă pe numele lui Ionuţ Budilică, patronul firmei Bugda, aşa cum solicitaseră procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Târgujianul a fost reţinut aseară de poliţie, sub acuzaţia de evaziune fiscală şi pentru prejudicierea bugetul statului cu peste 575.000 de lei. Budilică a primit în schimb interdicţia de a nu părăsi ţara. 
 
O decizie similară a fost luată de judecătorii gorjeni săptămâna trecută într-un alt caz, magistraţii hotărând că nu se impune anchetarea interlopului Doru Şerban, zis Habitu, în stare de arest preventiv. Habitu este acuzat de evaziune fiscală de peste un million de euro. Curtea de Apel din Craiova a emis însă la începutul acestei săptămâni un mandat de arestare preventivă pentru Habitu, aceeaşi instanţă urmând să se pronunţe şi în cazul patronului firmei Bugda, dacă procurorii vor contesta decizia de astăzi a magistraţilor gorjeni. 

ȘTIRI VIDEO GdS

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 25 octombrie, ora 17.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumelor „De la...