11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBebeluş de 6 săptămâni bătut de propriul tată

Bebeluş de 6 săptămâni bătut de propriul tată

Un bărbat, de 33 de ani, din Timişoara şi-a snopit în bătaie copilul de şase săptămâni, azi-noapte în jurul orei 00.00. Copilul a fost dus de urgenţă la spital de către mamă, acesta având vânătăi pe tot corpul şi fractură deschisă la umărul drept. Explicaţia dată poliţiştilor a fost aceea că bebeluşul nu se mai potolea din plâns şi bărbatul nu voia ca soţia lui, care tocmai adormise, să fie deranjată, conform www.rtv.net. 
Bebeluşul a fost internat de urgenţă la Spitalul de Copii din Timişoara şi va avea nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Totul s-a petrecut sâmbătă, la miezul nopţii, când tatăl şi-a pierdut minţile din cauză că micuţul plângea încontinuu.
Bărbatul face parte din cultul penticostal, cult în care violenţa este total interzisă. Agresorul a fost audiat toată noaptea de poliţiştii timişoreni. "Un copil de doar 6 săptămâni a fost  lovit de tată. Acest bebeluş are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, având fractură deschisă la umăr dreapta. Până acum, a fost audiat de poliţişti, acum va fi condus pentru efectuarea cercetării la faţa locului, fapta s-a produs sâmbătă noaptea, la ora 12.00,  penru că bebeluşul plângea încontinuu şi nu dorea să-i deranjeze soţia care abia adormise. Bărbatul nu era băut. A fost un act impulsiv", a declarat, la România TV, Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.
Mama tatălui susţine că nu tatăl ar fi cel care a bătut copilul, ci mama. Mai mult decât atât, bunica mai spune că mama suferise o depresie postnatală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS