20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCrin Antonescu va cere excluderea lui Meleşcanu din PNL

Crin Antonescu va cere excluderea lui Meleşcanu din PNL

Preşedintele PNL Crin Antonescu a afirmat azi că va cere excluderea lui Teodor Meleşcanu din partid, astfel că nu acceptă autosuspendarea anunţată de senator, şi a povestit că acesta nu a informat pe nimeni din conducerea formaţiunii de propunerea pentru SIE, informează NewsIn.
"Această desemnare este o afecere strict între domnul Băsesescu şi domnul Meleşcanu, dacă nu s-a amestecat altcineva, şi nu are nicio legătură directă sau indirectă cu PNL", a spus el.
Antonescu a precizat că Teodor Meleşcanu nu a informat Biroul Politic Central al PNL, cu atât mai puţin să ia un accept al BPC pentru a prelua şefia SIE, nu l-a informat nici pe preşedintele partidului şi nici pe liderul grupului PNL din Senat. "Am primit un fel de cerere că se autosuspendă, nu e cazul, voi cere excluderea lui Meleşcanu", a asigurat şeful PNL.
Senatorul Teodor Meleşcanu argumentează că a acceptat propunerea la şefia SIE pentru a "consolida" practica instituită de Traian Băsescu de a numi la conducerea serviciilor a unor persoane care fac parte din opoziţia parlamentară, şi nu din majoritate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS