19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraian Băsescu salută semnarea protocolului privind ratificarea Tratatului fiscal

Traian Băsescu salută semnarea protocolului privind ratificarea Tratatului fiscal

Preşedintele Traian Băsescu salută semnarea de către formaţiunile coaliţiei guvernamentale a protocolului privind ratificarea de către România a Tratatului fiscal al UE, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei prezentat de Mediafax.
"Preşedintele României, Traian Băsescu, salută semnarea de către partidele şi formaţiunile politice din arcul guvernamental a protocolului referitor la ratificarea Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară", se arată în comunicatul menţionat.
De asemenea, şeful statului consideră că gestul partidelor şi formaţiunilor politice semnatare este unul "de responsabilitate şi în interes naţional", mai precizează sursa citată.
Partidele din coaliţie au convenit, prin semnarea, astăzi, a protocolului de aderare la Tratatul de guvernanţă fiscală, că susţin semnarea de către şeful statului la Consiliul European a acestui document şi susţin în Parlament adoptarea legii de ratificare a tratatului până la 31 decembrie 2012.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS