9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarele premiu al Tombolei Abonaţilor, răsplata generozităţii

Marele premiu al Tombolei Abonaţilor, răsplata generozităţii

Joi, 17 noiembrie, a avut loc o nouă extragere în cadrul concursului organizat de cotidianul nostru în fiecare lună, Tombola Abonaţilor. Toţi abonaţii lunii octombrie au avut o şansă la marele premiu: un calculator performant. Pe lângă acesta, au mai fost acordate zece premii a câte 100 de lei şi zece abonamente la salină.
Norocosul a fost, de această dată, domnul Ientschi Renato, din Craiova. Soţia acestuia ne-a mărturisit că familia sa dăruise recent calculatorul vechi unei fete de la ţară. „Tocmai cumpărasem un laptop pentru cele două fiice, însă acum va avea fiecare calculatorul său“, a spus doamna Ientschi.
Premiile oferite la viitoarea extragere sunt: un calculator performant, cinci premii a câte 100 de lei şi zece premii constând în câte un abonament la salină. Persoanele care se abonează până la sfârşitul lunii noiembrie sunt înscrise automat la tombolă, dar trebuie să păstreze chitanţa cu care au plătit abonamentul pentru validarea premiului.
La extragerea următoare se va alege şi câştigătorul instalaţiei secvenţiale GPL din cadrul concursului organizat de Gazeta de Sud şi SC Instal Virsta SRL.
Tombola Abonaţilor va avea loc pe 15 decembrie, la ora 14.00, la biroul de publicitate al GdS, situat în Craiova, strada Madona Dudu, bl. 8 (în incinta Asirom). Pentru o transparenţă sporită, la tragerile la sorţi, care sunt interactive, poate asista oricine.
• Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU