15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Maşina viceprimarului de la Priseaca, mistuită de flăcări

Olt: Maşina viceprimarului de la Priseaca, mistuită de flăcări

Maşina viceprimarului din comuna Priseaca, Nicolae Luţu, a ars, în noaptea trecută, într-un incendiu care a cuprins garajul aflat în partea din faţă a curţii. Viceprimarul a fost trezit în miez de noapte chiar de fratele său, care locuieşte la câteva case depărtare. „Când am ieşit şi am văzut ce e afară, nu m-am gândit decât cum să stingem focul, să nu se extindă şi la casa surorii mele, care locuieşte lângă mine. Ea s-a speriat foarte rău. Acum este internată la spital, a suferit un atac de panică“, a declarat vineri viceprimarul. Odată cu Dacia Logan, fabricată în 2008, au ars şi toate documentele.

„O să am grijă ca din banii ăştia să nu te alegi cu nimic!“

Primul bănuit că ar avea legătură cu cele întâmplate e chiar primarul Gheorghe Florea, cu care viceprimarul a tot avut conflicte, toate tranşate în instanţă. În urmă cu aproximativ o lună, viceprimarul şi-a recuperat biroul din primărie cu executorul judecătoresc, după ce făcuse acelaşi demers pentru repunerea în funcţie şi recuperase, tot cu executare silită, sumele restante reprezentând salariul pentru perioada cât a fost împiedicat să-şi exercite funcţia. „Săptămâna trecută l-am întrebat pe primar de ce nu mă trece în stat, să pot să-mi iau banii, iar dumnealui mi-a spus: 'O să am grijă ca din banii ăştia să nu te alegi cu nimic!'“, a declarat păgubitul.
Gheorghe Florea se arată însă surprins de cele întâmplate. „E strigător la cer ce a putut să spună! E adevărat că am avut noi ce am avut, dar astea sunt treburi ale primăriei, nu au legătură cu ce are fiecare acasă, cu familia, cu bunurile“, a declarat Florea. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incendiului. Şi poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII