9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO nouă grevă de avertisment la CFR

O nouă grevă de avertisment la CFR

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Mişcare – Comercial, Ion Molea, a declarat, azi, că o nouă grevă de avertisment va fi declanşată vineri, de data aceasta de patru ore, între 7.00 şi 11.00, pentru că la CFR Călători şi CFR Infrastructură nu au fost semnate contractele colective de muncă.
"Declanşarea acestei acţiuni, cu oprirea trenurilor la nivel naţional, timp de patru ore, a fost hotărâtă astăzi (marţi, n.r.) în cadrul consiliului naţional şi chiar dacă duminică au fost aprobate bugetele companiilor feroviare, contractele colective nu au fost semnate. Declanşarea unei astfel de acţiuni înseamnă un necontrol din partea ministerului transporturilor asupra oamenilor. Astăzi vor pleca înştiinţările în toată ţara, la toate regionalele şi la ministerul transportuilor şi către conducerile CFR, prin care vor fi anunţaţi de greva de patru ore", a declarat Molea, citat de NewsIn.
La greva de avertisment a feroviarilor, care a avut loc în 16 martie, între orele 7.00 şi 9.00, 365 de trenuri de călători şi 96 de marfă au staţionat în acest interval în gări şi halte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII