10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox: Bute a încheiat pregătirile pentru meciul cu Magee

Box: Bute a încheiat pregătirile pentru meciul cu Magee

Boxerul Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, a încheiat pregătirile pentru meciul cu irlandezul Brian Magee, care va avea loc pe 19 martie, la Bell Centre din Montreal, informează Agerpres. Gălăţeanul a declarat pentru site-ul 3morerounds.com că a urmărit înregistrările mai multor meciuri ale irlandezului, pe care-l consideră „un boxer experimentat“, „agresiv“, „cu un bun croşeu de dreapta“, care „nu se va da niciodată bătut“. „Nu-l pot subestima şi trebuie să fiu bine pregătit pentru acest meci. Sunt pregătit pentru un meci lung şi greu“, a spus campionul român. 
Pentru meciul cu Magee, Bute s-a pregătit intens în Florida, unde i-a avut ca parteneri de antrenament pe Daniel Judah şi James McGirt Jr. Meciul din 19 martie este primul al românului după semnarea contractului cu Showtime. 
Lucian Bute, 31 de ani, este neînvins la profesionişti, cu 27 de victorii din tot atâtea meciuri (22 KO). Magee, campion european la supermijlocie, are 35 de ani şi un palmares de 34 victorii (24 KO), 3 înfrângeri şi 1 egal. 
Rugat să vorbească despre o posibilă trecere la categoria semigrea, sportivul originar din judeţul Galaţi a afirmat: „Vreau să-l înving pe cel mai bun boxer din lume. Vreau să domin categoria supermijlocie, iar după aceea să vedem ce se va întâmpla. La sfârşitul carierei vreau ca numele meu să apară în Hall of Fame“. 
Meciul Bute – Magee va fi arbitrat în ring de americanul Pete Podgorski. Canadienii Pasquale Procopio şi Benoit Roussel şi englezul Mickey Vann vor fi arbitrii din afara ringului, în timp ce supervizor va fi americanul Hiawatha Knight.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS