10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Înscrieri în Parlamentul European al Tinerilor
Înscrierile în Parlamentul European al Tinerilor se pot face până pe 1 martie. Cei interesaţi trebuie să completeze şi să trimită un formular, pe care îl pot descărca de pe site-ul oficial (www.eypromania.eu, secţiunea Muntenia I şi II). Cererile trebuie trimise la adresa de e-mail [email protected].
Participarea nu se face individual, ci printr-un grup prestabilit de 11 tineri din cadrul aceluiaşi liceu sau facultate. În cazul în care este acceptată candidatura, fiecare va trebui să plătească o taxa de participare de 50 de euro.   
Parlamentul European al Tinerilor urmăreşte educarea viitoarei generaţii de politicieni europeni.  

• Florentina Decă

Elevi în Youth Academy
AIESEC Craiova desfăşoară şi luna aceasta Proiectul „Youth Academy“, ce are ca scop formarea spiritului civic la elevi şi informarea acestora în legătură cu drepturile omului. Cel mai recent eveniment a avut loc pe 2 februarie la Casa Studenţilor, cu tema „Identificarea problemelor oraşului şi găsirea unor soluţii de către elevi“.
Proiectul a început în noiembrie anul trecut şi se va încheia la sfârşitul acestei luni. În cadrul proiectului au fost organizate seminarii practice şi dezbateri pe diverse teme de interes local şi naţional în legătură cu problemele actuale ale tinerilor.

• Raluca Săcuianu

    
Jurnalismul multimedia
Centrul de Jurnalism Independent Bucureşti organizează, în perioada 18-20 februarie, un curs practic cu tema: „Elemente de jurnalism multimedia“ ce oferă noţiuni cu privire la modul de captare şi prelucrare a materialelor multimedia.
Cursul se adresează, în special, jurnaliştilor şi studenţilor cu puţină experienţă în domeniul multimedia. El va fi susţinut de jurnalistul independent George Hari Popescu. Cei care doresc să se înscrie trebuie să trimită CV-ul şi o scrisoare prin care să motiveze participarea la curs. Înscrierile vor fi trimise prin email: [email protected]. Taxa de participare este de 350 de lei.

• Raluca Săcuianu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS