Acasă Actualitate UNJR: Justiţia nu se face în piaţa publică

UNJR: Justiţia nu se face în piaţa publică

-

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) solicită public clasei politice respectarea independenţei justiţiei, în urma dezbaterilor publice ce au urmat pronunţării sentinţei judecătoreşti de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. De asemenea, UNJR le aminteşte politicienilor că justiţia nu se face în piaţa publică şi că probele şi apărările se fac în faţa instanţei de judecată, în condiţiile şi cu respectarea garanţiilor oferite de lege. Mai multe amănunte în Gazeta de Sud de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...