19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate50 de angajări pe săptămână la Ford

50 de angajări pe săptămână la Ford

Mii de locuri de muncă sunt aşteptate să fie create în cursul acestui an, nu doar la uzina Ford, ci şi la cele două mall-uri care se construiesc în Craiova, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, viceprimarul Mărinică Dincă.
O parte din aceste locuri de muncă nou-create sunt chiar la uzina Ford. „Am aflat că Ford vrea să angajeze din această toamnă personal, într-un ritm de 50 de noi angajaţi pe săptămână. Am înţeles că Ford Craiova trebuie să ajungă la circa 7.000 de salariaţi, deci urmează să mai încadreze în muncă încă 4.000. Speranţa mea era să înceapă cât mai devreme, dar se pare că angajările se vor face abia din toamnă“, a precizat Dincă.
Reprezentantul municipalităţii a anunţat că, dintr-un total de 11 furnizori mari ai Ford, nouă s-au aşezat tot la Craiova, chiar în halele din incinta fostei fabrici Oltcit, şi vor face multe angajări pe plan local. „La rândul lor, cei de la Mall Electroputere au promis să creeze 1.000 de locuri de muncă. În plus, până la deschidere vor lucra foarte mulţi oameni la amenajarea acestui mall, despre care constructorii zic că va fi gata în septembrie, iar beneficiarii spun că îl deschid în noiembrie“, a declarat Mărinică Dincă.
În paralel cu amenajarea Mall-ului Electroputere, în 2011 vor reîncepe lucrările şi la cel de pe strada Severinului, nu departe de fosta locaţie a supermarketului Pic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

47 COMENTARII