14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncă un abonat răsplătit de GdS

Încă un abonat răsplătit de GdS

Luna octombrie vine din nou cu premii pentru abonaţii şi pentru cititorii fideli ai Gazetei de Sud. Nicolae-Claudiu Pârvulescu, de 32 de ani, este fericitul câştigător al marelui premiu pus în joc de Gazeta de Sud: un calculator AMD Sempron cu monitor LCD.  
„Citesc lună de lună lista câştigătorilor publicată în Gazeta de Sud a doua zi după ce are loc extragerea din cadrul Tombolei Abonaţilor. Nu am câştigat niciodată, aşa că am avut o mare surpriză când mi-am văzut numele printre câştigători. Aveam acasă un calculator pe care intenţionam să-l schimb. Premiul de la GdS a venit la momentul potrivit“, a precizat Nicolae-Claudiu Pârvulescu, abonat de mai bine de şapte ani la Gazeta de Sud, prin sistemul propriu de distribuţie.

Regulament

Gazeta de Sud organizează Tombola Abonaţilor în fiecare lună şi pune în joc premii substanţiale. În timp ce abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la tombolă, cei care se abonează prin Poşta Română trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei (Câmpia Islaz, nr. 97 A). Tragerea la sorţi are loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate al Gazetei de Sud, situat în Craiova, în incinta ASIROM, strada Madona Dudu, bl. 8, lângă magazinul Quintrix. Pentru o transparenţă sporită, la tragerile la sorţi, care sunt interactive, poate asista oricine.
GdS

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS