11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStrăinii injectează bani mai mulți în IFN

Străinii injectează bani mai mulți în IFN

Firmele de leasing şi societăţile de credite de consum au primit în primul trimestru de la acţionarii străini injecţii de capital de 64,7 milioane euro, de 2 ori mai mult faţă de T1 2009, când însumau 30,9 milioane euro, potrivit datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

În primul trimestru al acestui an, cea mai mare infuzie de capital a fost făcută de acţionarii Italo Romena Leasing IFN cu un aport la capital de 22,87 milioane euro în martie, după care urmează acţionarii luxemburghezi ai Fortis Lease România, cu 22,5 milioane euro în ianuarie.

ALD Automotive, divizia de leasing operaţional şi administrare de flote auto a grupului Societe Generale, a primit o injecţie de capital de 6,49 milioane euro în martie, în timp ce acţionarii OTP Leasing au contribuit în ianuarie cu 5,9 milioane euro la capitalul social. În a doua lună a acestui an, au fost înregistrate majorări de capital la Cetelem IFN, care a primit 4,8 milioane euro şi NBG Leasing IFN, cu 2,1 milioane euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS