9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârg auto cu reduceri de 5.000 de euro

Târg auto cu reduceri de 5.000 de euro

Multe oferte speciale şi reduceri de preţ de până la 5.000 de euro la maşinile achiziţionate. De asta pot beneficia craiovenii care vizitează zilele acestea ediţia de vară din acest an a Autoshow Oltenia.

Esplanada Teatrului Naţional găzduieşte o nouă ediţie a salonului Autoshow Oltenia – ediţia de vară, în perioada 17-20 iunie. La eveniment au participat principalii dealeri auto din oraş, automobilele care fac paradă cu această ocazie aparţinând unor mărci binecunoscute, precum Mercedes, BMW, Ford, Dacia, Renault, Nissan, Skoda, SEAT, Dodge, KIA. „Evenimentul se adresează atât iubitorilor de cai putere care vor avea prilejul să admire cele mai frumoase modele din categoria de lux, cât şi celor mai puţin pretenţioşi în materie, care pun accentul cu prioritate pe utilitatea investiţiei“, a declarat Ioan Vigaru, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Dolj, organizatorul evenimentului.

Dealerii auto vin cu o serie de oferte tentante

Vestea bună este că persoanele care-şi doresc să-şi achiziţioneze o maşină pot beneficia de o serie de oferte speciale, care mai de care mai tentante. „Oferim discounturi de 2.000-3.000 de euro, plus prima de casare. Cei interesaţi de cumpărarea unei maşini ar trebui să profite de Programul Remat pentru că beneficiază de o reducere suplimentară“, a declarat Ane-Mari Stănoiu, agent de vânzări la una dintre firmele expozante. Afirmaţia a fost susţinută şi de alţi agenţi de vânzări. „Avem reduceri de până la 5.000 de euro, la care se adaugă prima de casare. La unele modele oferim un televizor cu diagonala de 81 cm. Puţini sunt însă cei care cumpără. De regulă, la aceste târguri cei mai mulţi vin şi se interesează de preţuri sau întreabă de finanţare. Toţi vor preţuri cât mai mici“, a precizat consultantul de vânzări al unei alte firme participante la eveniment.

„Încerc să găsesc un model cât mai ieftin“

De altfel, dacă în anii trecuţi atracţia târgurilor erau în special maşinile mai costisitoare, mulţi craioveni profitând de acestea pentru a vedea de aproape modele scumpe de maşini, acum tot mai mulţi se uită cu interes în special la maşini pe care şi le pot permite. „Privim deocamdată. Sunt mai multe firme la un loc şi putem să comparăm ofertele. Eu vreau o maşină nouă, dar nu am bani pentru una prea scumpă, aşa că sunt interesat în special de reduceri semnificative. Oricum, din ce am văzut mi se par mult mai ieftine decât anul trecut“, a precizat Adrian Pascu, de 48 de ani, din Craiova. „Încerc să găsesc un model cât mai ieftin, cât mai bun şi cât mai aspectuos. Problema este că voi avea nevoie şi de un credit pentru că nu am prea mulţi bani la dispoziţie. Deci oricum nu cumpăr acum – vreau doar să-mi fac o idee şi atunci când găsesc ceva o să şi cumpăr“, a precizat Tomiţă Dande, de 40 de ani, din Craiova.

Autoshow Oltenia se desfăşoară în paralel cu Contex
Expoziţia auto organizată pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Soresc“ este completată de Târgul de vară Contex, desfăşurat în incinta Teatrului, în perioada 16-20 iunie.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII