9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Contabil bătut de viceprimarul comunei

Mehedinţi: Contabil bătut de viceprimarul comunei


Titel Popa, contabilul Primăriei Salcia, din Mehedinţi, a ajuns în stare gravă la spitalul de urgenţă din Drobeta Turnu Severin, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioarele de viceprimar şi de fratele acestuia. Contabilul susţine că totul a început din pricina foii de pontaj a soţiei vicelui, angajată a primăriei, care a fost pontată doar cât a fost la serviciu, adică doar 8 zile, din cele 24 lucrătoare din luna martie. „Eu nu credeam că se va ajunge la aşa ceva. Tot scandalul a început de la soţia viceprimarului Adel Sava, care a venit la primărie să îşi ia salariul şi eu i-am spus că pe luna martie nu a fost pontată decât opt zile din 24 lucrătoare, lucru ce este adevărat, poate să confirme oricine. Atunci ea a început să ţipe la mine, a plecat, după care s-a întors cu vicele şi cu fratele acestuia şi au intrat peste mine în birou. Viceprimarul era cu condica în mână şi a început să mă lovească cu ea peste faţă. Eu am încercat să îi spun cum stau lucrurile şi atunci viceprimarul cu frratele lui au început să dea în mine cu pumnii şi picioarele, m-au pus jos, doamna referent a fost în birou şi poate confirma. La scurt timp a venit şi domnul primar şi m-a găsit plin de sânge. Am sunat la poliţie. Tot ce pot să vă mai spun este că la un moment dat mi-am pierdut cunoştinţa de la loviturile primite”, a declarat Titel Popa
Acuzele contabilului sunt susţinute şi confirmate atât de primarul comunei cât şi de un referent, care spune că era de faţă când viceprimarul împreună cu soţia şi cu fratele său au intrat peste contabil în birou şi l-au luat la pumni şi picioare până ce l-au lăsat inconştient într-o baltă de sânge.
„Eu nu am ştiut de la ce a pornit conflictul, dar când am intrat în biroul l-am găsit pe domnul contabil plin de sânge pe faţă pentru că i-a pus soţia absentă la serviciu. De fapt pentru viceprimar nici nu este nevoie de motive ca să bată pe cineva, nu este la prima abatere, mai are dosare în cercetare. Contabilul este bătut rău, am fost la el la spital, lucrurile nu pot să rămână aşa”, a declarat primarul comunei Salcia, Gelu Pantelimon.
Poliţiştii au mers la faţa locului şi au deschis o anchetă în acest caz, anchetă în urma căreia s-a constatat că viceprimarul din Salcia l-a lovit pe contabil, lovituri care l-au trimis direct în spital.
„În urma unui conflict petrecut în incinta primărie Salcia, un angajat a ajuns în stare gravă la spitalul judeţean din Drobeta Turnu Severin. În acest caz s-a deschis o anchetă , iar în continuare se fac cercetări”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.
Referentul primăriei, Maria Stelea, care a văzut tot scandalul, spune că îi este acum frică să mai stea în comună.
„Eu eram aici cu domnul contabil Titel când a intrat vicele cu fratele şi l-au luat la bătaie  că nu i-a pontat soţia pe toate cele 24 de zile lucrătoare din martie, dar nu putea să facă aşa ceva dacă aceasta nu a fost la servici decât opt zile. L-au bătut de l-au lăsat mort aici jos lângă scaun, eu am crezut că e mort. A venit apoi şi m-a ameninţat şi pe mine că o să se răzbune şi vă spun sincer că mi-e frică, pentru că nu este primul scandal pe care îl face domnul vice”, a declarat Maria Stelea, referent primăria Salcia.
La rândul său, viceprimarul acuzat se scuză şi spune că el este total nevinovat. Ba mai mult decât atât spune că el a fost agresat de contabil şi că într-un moment de neatenţie acesta şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit cu capul de un dulap din birou.
„Eu nu am făcut nimic altceva decât să merg la contabil şi să-l întreb de ce a pus-o pe soţia mea, care lucrează aici, absentă la servici când ea a fost la muncă. Am intrat în birou cu condica în mână moment în care contabilul a început să tragă de condică şi a încercat să mă împingă. Atunci l-am împins şi eu, ce-i drept mai tare, iar atunci el s-a lovit cu capul de un dulap. Eu nu l-am bătut, nu m-am apropiat de el, eu sunt total nevinovat. El şi cu primarul au ceva personal cu mine”, a declarat Adel Sava, viceprimarul din Salcia.
Lucrurile nu vor rămâne însă aşa, de pe patul spitalului, contabilul spune că va depune plângere împotriva vicelui, iar în funcţie de numărul de zile de spitalizare de care va avea nevoie, viceprimarul va fi cercetat pentru lovire şi purtare abuzivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII