19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Cora vine în Craiova

Constructorul mall-ului de pe strada Caracal din Craiova, Sonae Sierra, anunţă că se va deschide un hipermarket Cora în incintă. Directorul Cora confirmă că a încheiat un parteneriat cu Adora Mall. Nu se ştie însă când va fi gata mall-ul.

Cora a semnat contractul de închiriere pentru viitorul mall din Craiova, Adora Mall, a anunţat ieri dezvoltatorul imobiliar Sonae Sierra – compania care deţine terenul de pe strada Caracal din Craiova, unde se va construi viitorul mall. Hipermarketul Cora se va întinde pe o suprafaţă totală închiriabilă de 12.100 metri pătraţi, în incinta Adora Mall. Doar că informaţia privind închirierea unui spaţiu în mall de către Cora vine într-un moment în care lucrările pe strada Caracal nu au fost reluate, fiind întrerupte anul trecut din lipsa finanţării. În locul indicat de comunicatori ca fiind viitorul centru comercial Adora Mall se găseşte acum o imensă groapă, lucrările încremenind la stadiul de fundaţie. Contactaţi de GdS, oficialii companiei portugheze Sonae Sierra nu au putut preciza, până la închiderea ediţiei, când se vor relua lucrările de construire a ceea ce se vrea Adora Mall de pe strada Caracal.

Directorul Cora confirmă închirierea

„Contractul a fost încheiat cu ajutorul CB Richard Ellis Eurisko, agent co-exclusiv de închiriere al proiectului Adora Mall. Cunoscut ca unul dintre operatorii principali pe piaţa de hipermarket din România, magazinul Cora din Adora Mall va oferi o varietate largă de articole în cei 12.100 de metri pătraţi, alocaţi în centrul comercial“, informează agenţia specializată în relaţii publice Ogilvy Public Relations Worldwide.
„Ne dorim să dezvoltăm noi proiecte în locaţii-cheie din România, iar Adora Mall ne oferă exact acest lucru. Suntem siguri că această colaborare va aduce un succes important pentru ambele noastre companii, dar în primul rând va fi un succes pentru consumatorii din Craiova“, a spus Phillipe Lejeune, director general Cora. Centrul comercial Adora Mall va avea 190 de magazine, dispuse pe o suprafaţă de 59.000 de metri pătraţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

39 COMENTARII