19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgresorul poliţistului, eliberat din arest

Agresorul poliţistului, eliberat din arest

Doljeanul arestat preventiv sâmbătă, pe baza unui mandat emis de Judecătoria Craiova, pentru că a distrus o maşină de poliţie şi i-a dat un cap în gură unui agent în exerciţiul funcţiunii, a fost pus în libertate ieri de Tribunalul Dolj. Judecătorii au considerat că bătăuşul de poliţişti nu prezintă pericol social, astfel că poate fi cercetat în stare de libertate, ba chiar poate părăsi localitatea, impunându-i-se doar interdicţia de a nu părăsi ţara în următoarele 30 de zile.

Scandal în Bechet

Reamintim că Petrică Mogodeanu, de 29 de ani, din Bechet, s-a ales cu dosar penal după ce, vineri seară, s-a luat la ceartă cu administratorul unui bar din localitate, a spart mai multe sticle şi a distrus un scaun. Chemaţi să aplaneze conflictul, agenţii de poliţie din Bechet au avut de-a face cu Mogodeanu. Potrivit IPJ Dolj, bărbatul din Bechet i-a tras un cap în gură agentului-şef principal Costel Preduş, provocându-i o leziune în zona buzei inferioare, care necesită pentru vindecare, potrivit medicilor legişti, opt-nouă zile de îngrijiri medicale. Imobilizat şi încătuşat până la urmă de oamenii legii, Mogodeanu a fost introdus pe bancheta din spate a maşinii de poliţie, însă a sărit printre scaunele autoturismului pentru a fugi pe uşa din faţă, moment în care a dat cu capul în parbrizul Loganului, spărgându-l.
Reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, recalcitrantul din Bechet a fost arestat preventiv pentru 20 de zile de Judecătoria Craiova, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj la poliţist, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere. Pronunţându-se asupra recursului formulat de inculpat, Tribunalul Dolj a decis însă ieri că Mogodeanu nu prezintă pericol social, putând fi cercetat în stare de libertate, astfel că bărbatul – care susţine că a fost victima agresiunii poliţiştilor din Bechet – a şi fost eliberat ieri după-amiază din arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII