17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEXCLUSIV, DOLJ: PRIMARUL, BĂUT, A PROVOCAT UN ACCIDENT

EXCLUSIV, DOLJ: PRIMARUL, BĂUT, A PROVOCAT UN ACCIDENT

Primarul comunei doljene Dobroteşti, Silviu Horia Roşu, a provocat aseară un accident de circulaţie în localitatea Amărăştii de Jos. Conducând băut maşina primăriei, el a lovit o căruţă care circula regulamentar pe drumul judeţean DJ-542. Căruţa era semnalizată corespunzător, însă primarul Rusu n-a observat-o, lovind-o în plin cu maşina Primăriei Dobroteşti – un Daewoo Cielo cu numărul de înmatriculare DJ-06-CLD.
Căruţa s-a făcut praf, iar cei patru ocupanţi ai ei au fost azvârliţi pe câmp în urma impactului. Două femei, care prezentau răni mai serioase, au fost transportate pentru a primi îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au rămas internate sub observaţie.
Cât despre primar, el s-a ales mai mult cu spaima, dar şi cu avarii consistente la maşina primăriei, pe care va trebui să le suporte din propriul buzunar.
Testându-l cu aparatul etilotest, poliţiştii de la Circulaţie au constatat că primarul din Dobroteşti prezenta o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu certitudine a alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII