19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

PSD la CAS

Alina Elena Tănăsescu este noul preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Dolj, funcţie obţinută în urma concursului desfăşurat în perioada 18-20 martie la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Născută pe 26.10.1975 la Craiova, Alina Elena Tănăsescu este membru PSD şi consilier judeţean din partea acestui partid. De profesie avocat, activează ca lector la Universitatea „Spiru Haret" din Craiova.

Pentru ocuparea funcţiei de preşedinte-director general al CAS Dolj a concurat cu pedelista Ileana Şerban, alt consilier judeţean. Ileana Şerban a fost eliminată după prima probă, obţinând la scris nota 2,60, în condiţiile în care, pentru a fi admis la proba de interviu, un candidat ar fi avut nevoie de cel puţin nota 7,00. Alina Elena Tănăsescu a obţinut 9,20 la scris şi 7,20 la interviu, fiind declarată câştigătoare a concursului cu media 8,20. Rezultatele concursului au fost afişate sâmbătă seară.

Ordinul de numire al noului preşedinte-director general al CAS Dolj va fi semnat de preşedintele CNAS, Irinel Popescu, probabil cât mai devreme în cursul acestei săptămâni, având în vedere că nu există disensiuni politice între cei doi şefi de instituţii şi oameni politici, amândoi fiind membri ai alianţei PSD-PC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII